Rekisteröidy

Tietosuojakäytäntö


Yksityisyytesi on meille tärkeää, ja olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi. Olemme selkeitä ja avoimia siitä, miksi keräämme henkilötietojasi ja miten käytämme niitä. Jos sinulla on valintoja tai oikeuksia, selitämme ne sinulle.

Tässä tietosuojakäytännössä selitetään, kuinka Sons-of-slots käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi, kun käytät jotakin verkkosivustoamme.

Jos et hyväksy mitään tämän tietosuojakäytännön sisältämiä lausuntoja, älä jatka verkkosivustollamme. Huomaa, että tilin rekisteröinti verkkosivustollemme, vedonlyönti ja varojen siirto katsotaan vahvistukseksi siitä, että olet täysin hyväksynyt käyttöehtomme ja tietosuojakäytäntömme. Sinulla on oikeus lopettaa verkkosivuston käyttö milloin tahansa; meiltä saatetaan kuitenkin silti edellyttää lain mukaan osan henkilötietojesi säilyttämisestä.

 

Voimme tehdä ajoittain muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön ja ilmoitamme sinulle näistä muutoksista lähettämällä muokatut ehdot käyttöympäristöihimme. Suosittelemme, että luet tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti.

 

Kuka hallitsee tietojasi?

Tässä tietosuojakäytännössä "Sons-of-slots", "me", "meidän" ja "me" liittyvät LCS Limitediin, osakeyhtiöön, joka on rekisteröity Maltalle rekisterinumerolla C58264 ja jonka rekisteröity osoite on Suite 1 Sterling Building, Enrico Mizzi Steer, TA'XBIEX XBX 1453, Malta. Olemme rekisteröityneet rekisterinpitäjiksi Maltan tieto- ja tietosuojavaltuutetun toimistossa ilmoituksenumerolla 11795 . 'Rekisterinpitäjä' on henkilö tai yritys, joka määrittää, miten ja miksi henkilötietojasi käytetään. Tietosi pidetään ajoittain Luxemburgissa ja muualla sijaitsevilla palvelimilla.

 

Tietosuojavastaava

Jos sinulla on huolta tai haluat lisätietoja siitä, kuinka Sons-of-slots käsittelee henkilötietojasi, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]

 

Tietoja, joita keräämme sinusta

Henkilötietoja

Annat nämä tiedot meille tilin perustamisen, vedonlyöntien ja verkkosivuston palveluiden käytön yhteydessä. Näitä tietoja tarvitaan, jotta pääset tiettyihin verkkosivustomme osiin ja niihin liittyviin palveluihin. Nämä tiedot kerätään, kun:

· Rekisteröi tili Sons-of-slotsiin

· Tarjoa se vapaaehtoisesti verkkosivustoa käyttäessäsi

· Paljastaa henkilökohtaisesti verkkosivuston julkisilla alueilla olevat tiedot

· Anna se, kun otat yhteyttä asiakastukitiimiimme

 

Tiedot sisältävät seuraavat:

· Käyttäjätunnus

· Etunimi ja sukunimi

· Syntymäaika

· Sähköpostiosoite

· Asuinosoite

· Puhelinnumero

· Postitusosoite

· Tunnistusasiakirjat

· Osoiteasiakirjojen todistus

· Tapahtumahistoria

· Sivuston käyttöasetukset

· Kaikki muut tiedot, jotka annat meille käytettäessä käyttöympäristöjämme

· Luotto- tai maksukorttitiedot tai muut maksutiedot

Tietoja tarvitaan myös laskutusta ja alaikäisten suojelua varten. Voit muuttaa ja päivittää näitä tietoja ottamalla yhteyttä asiakastukeen. Nämä tiedot on tarkoitettu vain sisäiseen käyttöön, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille paitsi alla mainituille.

 

Ei-tunnistettavissa olevat tiedot ja liikenneanalyysi

Sons-of-slots pyrkii tekemään verkkosivustostamme mahdollisimman käyttäjäystävällisen ja helposti löydettävissä Internetistä. Sons-of-slots kerää tietoja siitä, miten käytät sivustoa, mikä ei tunnista sinua henkilökohtaisesti. Kun olet vuorovaikutuksessa palveluiden kanssa, palvelimemme pitävät sinulle ainutlaatuista toimintalokia, joka kerää tiettyjä hallinto- ja liikennetietoja, mukaan lukien: lähteen IP-osoite, pääsyn aika, pääsyn päivämäärä, vierailut verkkosivut, kielen käyttö, ohjelmistojen kaatumisraportit ja käytetyn selaimen tyyppi. Nämä tiedot ovat välttämättömiä palvelujemme tarjoamisen ja laadun kannalta.

 

Keksit

Sons-of-slots käyttää evästeitä varmistaakseen, että verkkosivustomme toimii tehokkaasti, ja parantamaan vierailujasi foorumeillamme. Lisätietoja löytyy evästekäytännöstämme.

Kuinka ja miksi käytämme henkilötietojasi

 

Käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi useilla tavoilla, jotka kuuluvat seuraaviin luokkiin:

· Toimittaa sinulle pyytämäsi tuotteet tai palvelut;

· Lakisääteisten tai lakisääteisten velvoitteidemme täyttäminen;

· Seurata verkkosivustomme suorituskykyä; ja

· Tarjota sinulle markkinointitietoja

Oikeutesi henkilötietoihisi vaihtelevat sen mukaan, mihin luokkaan ja lailliseen perusteeseen ne kuuluvat. Tässä osiossa on lisätietoja kustakin luokasta, sen antamista oikeuksista ja näiden oikeuksien käyttämisestä. Nämä oikeudet on lihavoitu jokaisen luokan jälkeen.

 

Tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen

Käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotta voit käyttää verkkosivustojamme, luoda tilin, osallistua online-kasinoon ja tarjota sinulle asiakaspalvelua.

 

Tuottaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme, jaamme tietosi ulkopuolisille organisaatioille, jotka toimivat puolestamme. Lisätietoja löytyy Jakamistiedot-osiosta.

Tämä luokka kattaa välttämättömät toiminnot, jotta voimme tarjota sinulle käyttämäsi tai rekisteröityneet palvelut. Jos et halua tietojesi käyttöä tällä tavalla, voit olla käyttämättä palveluitamme ja sulkea tilisi.

 

Sons-of-slots käyttää henkilöllisyystodistustasi ja / tai osoitetodistustasi tarkistaaksesi tietosi, jotta voimme suojella käyttäjiämme petolliselta käyttäytymiseltä ja edistää vastuullista pelaamista.

Voimme suorittaa tietoturvatarkastuksen milloin tahansa vahvistaaksemme antamasi rekisteröintitiedot ja varmistaaksemme palvelujen käytön ja rahoitustapahtumien mahdollisten ehtojen ja sovellettavan lain rikkomisen. Turvallisuustarkastukset voivat sisältää, mutta eivät rajoitu, luottoraportin tilaamisen ja / tai muuten antamiesi tietojen tarkistamisen kolmannen osapuolen tietokantoihin nähden.

Meidän on suoritettava nämä toimet tarjotaksemme tuotteitamme ja palveluitamme laillisesti, vastuullisesti ja sääntelyviranomaisten asettamien vaatimusten mukaisesti. Emme voi tarjota sinulle palvelujamme suorittamatta näitä toimintoja. Jos et halua tietojesi käyttämistä tällä tavalla, voit olla käyttämättä palveluitamme ja sulkea tilisi.

 

Seurata verkkosivustomme suorituskykyä

Kuten yllä on kuvattu, käytämme evästeitä ja liikenneanalyysejä parantaaksemme verkkosivustomme ja saatavilla olevien palvelujemme suorituskykyä. Meillä on perusteltu etu näiden toimintojen suorittamiseen ja varmistamme, että minimoimme mahdolliset vaikutukset yksityisyyteesi.

 

Sinulla on 'oikeus vastustaa' toimintaa, joka toteutetaan oikeutetun edun nimissä, jos uskot, että oikeutesi yksityisyyteen on suurempi kuin lailliset liike-edut. Koska toiminta on kuitenkin keskeistä liiketoiminnallemme, jos haluat vastustaa evästeiden hallintaa pidemmälle, tämä voi tarkoittaa, että sinun on suljettava tilisi.

 

Markkinointi

Jos olet antanut meille suostumuksesi siihen, lähetämme sinulle tarjouksia ja tarjouksia sähköpostitse, tekstiviestillä tai verkossa. Emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille, jotta he voivat käyttää niitä omassa markkinoinnissaan.

 

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi tai päivittää markkinointi-asetuksiasi milloin tahansa.

 

Oikeutesi

Oikeutesi oikaisuun

Jos uskot, että pidämme henkilökohtaisia ​​tietojasi virheellisinä, sinulla on oikeus korjata ne. Jos tarvitset tietoja, joita ei voi päivittää Oma tili -palvelun kautta, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Oikeutesi pyytää kopio henkilökohtaisista tiedoistasi

 

Jos haluat kopion henkilökohtaisista tiedoistamme, pyydä niitä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected], ja toimitamme sinulle lomakkeen, jonka täytät. Lomake ei ole pakollinen, mutta auttaa meitä toimittamaan sinulle etsimäsi tiedot ajoissa. Henkilötietojesi turvallisuuden takaamiseksi pyydämme sinulta voimassa olevaa henkilöllisyystodistusta, ja saatuamme vastauksen kuukauden kuluessa. Jos pyyntösi on epätavallisen monimutkainen ja todennäköisesti kestää kauemmin kuin kuukauden, ilmoitamme sinulle niin pian kuin voimme ja kerromme, kuinka kauan luulemme kestävän, tällaisesta pyynnöstä voi aiheutua myös hallintokustannuksia.

 

Oikeutesi valittaa sääntelyviranomaiselle

Jos uskot, että yksityisyyden suojaasi on loukattu, tai olet eri mieltä yksityisyyden suojaa koskevasta päätöksestä, sinulla on oikeus valittaa Maltan tieto- ja tietosuojavaltuutetulle toimistolle täyttämällä tämä lomake.

 

Oikeutesi tietojen poistamiseen

Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi, jos käsittelyn jatkamiseen ei ole pakottavaa syytä. Tätä oikeutta sovelletaan vain tietyissä olosuhteissa, se ei ole taattu tai ehdoton oikeus.

 

Poistamisoikeutta ei sovelleta, jos käsittely on tarpeen jostakin seuraavista syistä: käyttää sananvapauden ja tiedonsaannin vapautta; noudattaa lakisääteistä velvoitetta yleisen edun mukaisen tehtävän suorittamiseksi tai julkisen vallan käyttämiseksi; arkistointitarkoituksia yleisen edun vuoksi, tieteellistä tutkimusta, historiallista tutkimusta tai tilastollisia tarkoituksia varten, jos poistaminen todennäköisesti tekee mahdottomaksi tai haittaa vakavasti kyseisen käsittelyn saavuttamista; tai * oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen.

 

Henkilökohtaisten tietojen jakaminen

 

Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille:

· Jos meillä on velvollisuus paljastaa tai jakaa henkilötietojasi lakisääteisten tai lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi;

· Tämän ilmoituksen tai muiden sopimusten ehtojen noudattamiseksi tai soveltamiseksi

· Auttaa meitä tarjoamaan sinulle pyytämiäsi tuotteita ja palveluita, mukaan lukien muun muassa kolmannen osapuolen ohjelmistotoimittajat;

· Jos pelkästään meidän päätöksemme mukaan huijataan tai yrität huijata meitä tai muita palvelun käyttäjiä millään tavalla, mukaan lukien muun muassa pelinkäsittely tai maksupetos;

· Riippuvuuden ehkäisyä koskevaa tutkimusta varten (nämä tiedot nimettömiksi)

· Suojaamaan meidän, asiakkaidemme tai muiden oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta; ja

· Missä olemme saaneet lupaasi meitä tekemään niin.

 

Palveluista kerättyjä henkilötietoja voidaan tallentaa ja käsitellä missä tahansa maassa, jossa meillä tai tytäryhtiöillämme, toimittajillamme tai edustajillamme on tilat. Käyttämällä palveluitamme suostut nimenomaisesti tiedonsiirtoon maasi ulkopuolella. Kun siirrämme minkä tahansa henkilötietojesi osan ETA: n tai asianmukaisten lainkäyttöalueiden ulkopuolelle, ryhdymme kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että niitä kohdellaan yhtä turvallisesti kuin ETA: n tai asianmukaisten lainkäyttöalueiden sisällä. Näitä vaiheita ovat muun muassa seuraavat:

 

· Sitovat yrityssäännöt;

 

· Mallisopimukset; tai

· Yhdysvaltain / EU: n yksityisyyden suoja

 

Turvallisuus

Ymmärrämme turvallisuuden tärkeyden ja tiedon suojaamiseen tarvittavat tekniikat. Tallennamme kaikki sinulta suoraan saamasi henkilökohtaiset tiedot salattuun ja salasanasuojattuun tietokantaan, joka sijaitsee suojatussa verkossa aktiivisen ja huippuluokan palomuuriohjelmiston takana. (Palvelumme tukevat SSL-versiota TLS 1.2 256-bittisellä salauksella). Toteutamme myös toimenpiteitä varmistaaksemme, että tytäryhtiömme, edustajamme, tytäryhtiömme ja toimittajamme käyttävät riittäviä turvatoimia.

 

Säilytys

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin tarvitsemme niitä kohtuudella juridisiin tai liiketoiminnallisiin tarkoituksiin. Määrittäessään tietojen säilytysaikoja Sons-of-slots ottaa huomioon paikalliset lait, sopimusvelvoitteet sekä asiakkaidemme odotukset ja vaatimukset. Kun emme enää tarvitse henkilökohtaisia ​​tietojasi, poistamme tai tuhomme ne turvallisesti.

 

Kolmannen osapuolen käytännöt

Emme voi taata niiden tietojen suojaa, jotka annat kolmannen osapuolen verkkosivustolle, joka linkittää palveluihin tai linkki niihin, tai mitä tahansa kolmansien osapuolten keräämää tietoa, joka hallinnoi kumppaniohjelmaa (jos sovellettavissa) tai muuta ohjelmaa, koska nämä kolmannet osapuolet juhlien online-sivustot omistavat ja toimivat meistä riippumattomasti. Näiden kolmansien osapuolten keräämiin tietoihin sovelletaan tällaisten kolmansien osapuolten mahdollisia tietosuojakäytäntöjä.

 

Verkkosivustomme saattaa sisältää linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät ole meidän hallinnassamme ja joita tämä tietosuojakäytäntö ei kata. Jos käyt muille sivustoille annettujen linkkien avulla, näiden sivustojen ylläpitäjät voivat kerätä sinulta tietoja, joita he käyttävät heidän tietosuojakäytäntönsä mukaisesti, mikä voi poiketa meidän omistamistamme. Emme ole vastuussa yksinomaan näiden verkkosivustojen ylläpitäjät ovat vastuussa niiden toiminnasta tai mahdollisista virheistä linkitetyillä sivustoilla.

 

Analytics

Tämän osan palvelut auttavat omistajaa seuraamaan ja analysoimaan verkkoliikennettä, ja niitä voidaan käyttää käyttäjän käyttäytymisen seuraamiseen.

 

Google Analytics (Google Inc.)

Google Analytics on verkkoanalyysipalvelu, jonka tarjoaa Google Inc. (”Google”). Google käyttää kerättyjä tietoja Sons-of-slotsin käytön seuraamiseen ja tutkimiseen, raporttien valmistelemiseen sen toiminnasta ja jakamiseen muille Google-palveluille.

 

Google voi käyttää kerättyjä tietoja kontekstualisoida ja mukauttaa oman mainosverkoston mainoksia.

 

Kerätyt henkilötiedot: evästeet ja käyttötiedot

 

Käsittelypaikka: US-PrivacyPolicy-Opt out

 

Vastuuvapauslauseke

Palvelut käyttävät "AS-IS" ja "AS-AVAILABLE" ilman minkäänlaista vastuuta. Emme ole vastuussa tapahtumista, joita emme voi suoraan valvoa. Teknologiamme ja liiketoimintamme monimutkaisen ja jatkuvasti muuttuvan luonteen vuoksi emme voi taata, emmekä väitä, että henkilötietojesi yksityisyydessä esiintyy virheetöntä toimintaa, emmekä ole vastuussa epäsuorista, satunnaisista , välilliset tai rangaistavat vahingot, jotka liittyvät mainittujen henkilötietojen käyttöön tai luovuttamiseen.